Posted on

Ta familjen på skidsemester med en familjebil

Att åka på skidsemester kan ge dig och din familj en fantastisk upplevelse med minnen för livet. Om det är första gången du funderar på att ta med familjen på skidsemester, så kan följande anledningar motivera dig att överväga detta alternativ:

  • Håller dig och familjen fysiskt aktiv under semestern.
  • Låter alla i familjen ha en rolig tid med många minnesvärda stunder.
  • Är prisvärt och du behöver inte spendera massor av pengar.

Köp en begagnad familjebil inför skidsemestern

Det enda du behöver för att ta din familj på skidsemester är att ha rätt transportmedel. Inget kan vara ett bättre alternativ än att köpa en begagnad och rymlig familjebil hos Riddermark Bil. Deras familjebilar är noggrant genomgångna av deras kunniga personal för att du ska vara trygg i att du köper en prisvärd bil. De två främsta anledningarna till att välja begagnat är dels att det är ekonomiskt och dels att det är miljövänligt. Naturligtvis ingår även i begagnade modeller med moderna funktioner som underlättar längre resor, såsom ett multimediasystem med smartphone-integration som gör att ni kan lyssna på musik, ljudböcker och annat som gör resan rolig. En begagnad familjebil har även moderna säkerhetssystem som krockkuddar, antisladdsystem (ESP) och andra säkerhetsanordningar.

Ännu en fördel med att köpa en begagnad familjebil är att du lättare kan köpa en mer miljövänlig modell, inte minst en eldriven bil eller en bil med hybridmotor. Istället för att köpa en ny bensindriven bil så kan du köpa en begagnad eldriven bil. På detta vis gör du miljön en dubbeltjänst när du väljer begagnat!

Eftersom du ska åka på skidsemester kan det vara en bra idé att investera i en lite kraftfullare familjebil med fyrhjulsdrift. Du har till exempel kandidaten Peugeot HU 3008 med automatisk växellåda från 2013. Denna kombibil har knappt gått 10 000 mil och klassas som en miljöbil då den drivs på förnybara drivmedel. I bilen ingår dessutom en rad fantastiska funktioner som du och din familj behöver:

  • USB-anslutning.
  • Bluetooth.
  • Fällbart baksäte.
  • Färddator.
  • Navigation (GPS).
  • Regnsensor.

Priset för Peugeot HU 3008 är 117 800 kronor eller 1 321 per månad om du väljer en betalningsplan på 36 månader.